Post by diopiztidorat on Feb 5, 2022 21:31:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jetpack Joyride ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jetpack Joyride IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Jetpack Joyride 2022 version ▞▞▞
Η αγορά χωρίς διαφημίσεις αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν πρέπει ακόμα να παρακολουθήσω μία για διπλές ανταμοιβές. Λατρεύω την προσαρμογή. Μακάρι να μην χρειαζόμουν πραγματικά χρήματα για να αποκτήσω την τρίτη υποδοχή gadget.
Το κατέβασα και όλο κολλάει και δεν ξεκολλάει ενώ στις κρητικές βλέπω πως είναι καλό και έκανε 1 ώρα να κατεβεί
Το καλύτερο
Ειλικρινά μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο καλό όσο το θυμάμαι όταν έπαιζα ως παιδί. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι οι διαφημίσεις, οι οποίες είναι σχεδόν αφόρητες και αφαιρούν πολύ τη διασκέδαση από το παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν εντάξει όπως και πριν από λίγο καιρό, αλλά οι προγραμματιστές εμπνεύστηκαν από την EA και έγιναν εκτοξευτές χρημάτων. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να μην έχετε διαφημίσεις, απλώς κατέστρεψαν αυτό το κάποτε καλό παιχνίδι. ΞΗΛΩΜΑ. Επεξεργασία: οι προγραμματιστές απλώς αντιγράφουν και επικολλούν μια γενική απάντηση όταν απάντησα ότι δεν πρόκειται να πληρώσω για ένα μικρό παιχνίδι για κινητά που ήταν δωρεάν και τέλειο όπως ήταν πριν οι προγραμματιστές γίνουν άπληστοι.
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι όταν πρωτοκυκλοφόρησε, δεν το έχω παίξει εδώ και χρόνια. Με στεναχωρεί να βλέπω πόσο κερδισμένος και τρελό είναι αυτό το παιχνίδι.
Ειναι απλ για να περναει η οτα
Jetpack Joyride আর্কেড dah
Jetpack Joyride Arkády nbbo
Kolage sinexia
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ που μπορούσα να απενεργοποιήσω το παιχνίδι ήταν να κλείσω το τηλέφωνό μου και μετά να το επανεκκινήσω. Στη συνέχεια, υπάρχουν διαφημίσεις που εισχωρούν ενώ παίζετε. ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά όλα τα νομίσματα και τα στατιστικά μου επαναφέρθηκαν για κάποιο λόγο. Είχα αποθηκευμένα πολλά νομίσματα, οπότε ήμουν αρκετά απογοητευμένος. Απλώς χαίρομαι που δεν επανέφερε τίποτα που αγόρασα με νομίσματα, όπως τα gadget, τα jetpack και τα ρούχα. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα αρχικά μου στατιστικά και τα νομίσματα που έχασα, θα το εκτιμούσα και θα έδινα υψηλότερη βαθμολογία.
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά πρόσφατα τα δεδομένα μου διαγράφηκαν και η ομάδα υποστήριξης δεν ήταν η καλύτερη, ένα άτομο είπε ότι θα αποκαταστήσει τα πάντα, ενώ ένα άλλο είπε ότι όλα τα στοιχεία θα επιστρέψουν, τα παιχνίδια καλά, αλλά η υποστήριξη θα μπορούσε να παραμείνει πιο αφοσιωμένη σε αυτό λένε Επεξεργασία: Σε απάντηση σε αυτό που μόλις είπατε, βασικά έχω προτείνει οτιδήποτε πρέπει να αλλάξετε, αυτή είναι η δεύτερη κριτική μου, είχα υψηλότερη βαθμολογία μέχρι να χρειαστώ βοήθεια. Το παιχνίδι είναι εντάξει, η υπηρεσία πελάτη σας χρειάζεται αναβάθμιση
Κολλάει αλλά κατά τα αλλά καλό
Μαλάκια μχν το κατεδάσετε είξαι 6 οίους μου γαμισε το κινχτο.
Καταπλητικό
Υπέροχο παιχνίδι, παίζεται εδώ και χρόνο. Αλλά έχω το s21 ultra με οθόνη 120 Hz και όποτε έχω το τηλέφωνό μου ρυθμισμένο στα 120 htz, το παιχνίδι τρέχει τόσο γρήγορα που είναι αδύνατο να παίξω. Διορθώστε αυτό το ζήτημα
Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι έκαναν το Joyride καλύτερο από το 2009, νομίζω ότι εδώ είναι τα προβλήματα που χρειάζεστε για να αγοράσετε το κουτί με 3 gadget και όταν πάρετε διπλά νομίσματα για το επόμενο παιχνίδι, σας πέφτει ενέδρα από την αποστολή που μόλις είδατε ότι του δίνω δύο αστέρια γιατί ειλικρινά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά πραγματικά είσαι τόσο απελπισμένος για χρήματα που πρέπει να πληρώσεις πέντε δολάρια για το τρίτο gadget πραγματικά ή καθόλου χρήματα, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν πήρες πέντε αστέρια συγνώμη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πρόταση
Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store για iPhone, iPad και Apple TV. Jetpack Joyride 9+.
Τι έκανες; Κατέστρεψες το jetpack joyride. Είναι τόσο βαρετό τώρα. Ήταν πολύ καλύτερα όταν το φαγητό ήταν απλό αλλά διασκεδαστικό. Είμαι πολύ απογοητευμένος στα στούντιο με μισό τούβλο. 😔😟😞
Είμαι αναστατωμένος με το πώς εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι. Έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν από χρόνια και ήταν τέλειο, δεν καθυστερούσε ούτε πάγωσε. Επέστρεψα στο παιχνίδι χθες ελπίζοντας για το ίδιο παιχνίδι που ήταν πάντα. Αλλά ήταν απαίσιο, η καθυστέρηση και το πάγωμα κατέστρεψαν εντελώς την κλασική εμπειρία. Θα συνιστούσα μόνο σε άτομα που έχουν ατελείωτη ποσότητα υπομονής.
Το ίδιο φοβερό παιχνίδι αλλά είναι τόσο βαρύ που είναι ακαθάριστο. Πολλές αγορές τώρα.
Ειναι παρα πολυ ωραιο φανταστικο
Κατα
Βαρετο ειναι, καντε ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ. Τοσα χρονια υπαρχει.
Bullet-powered jetpacks! Giant mechanical dragons! Birds that shoot money! From the makers of the global hit game, Fruit Ninja comes this
διόρθωση ανάλυσης....
Αυτο το παιχνιδι πρεπει να κατεβαστει ειναι το καλητερο εχει καλα γραφικα και δεν κολαει ειναι απλα....... ΤΕΛΕΙΟ!!!
Είχα αυτό το παιχνίδι ίσως πριν από ένα χρόνο, αλλά άλλαξε. 0 αστέρια. Αυτό είναι περισσότερο διαφήμιση παρά παιχνίδι. ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! Τόσα πολλά πράγματα είναι πραγματικά χρήματα και απάτες!!!! παράδειγμα, ήμουν σαν 4000 ΔΩΡΕΑΝ νομίσματα... πραγματικά προσπάθησε να με κάνει να κατεβάσω κάποιο φτηνό παιχνίδι καζίνο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα παιχνίδια καζίνο και μερικές από αυτές τις διαφημίσεις πρέπει να είναι σε παιδικά παιχνίδια. Αν ήμουν 7 θα το αγόραζα σίγουρα! Έχει γίνει τόσο κακό παιχνίδι. Επίσης, μόλις και μετά βίας κερδίζετε νομίσματα. Απλά μην σπαταλάς τον χρόνο σου. 0 αστέρια
Το παιχνίδι είναι τέλειο, σε όλους όσους είπαν ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, απλά κοιτάξτε λέει ότι είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης, οπότε σταματήστε να παραπονιέστε και να καταστρέφετε τις κριτικές του παιχνιδιού
Κάθε φορά που έρχομαι πιο κοντά σε ένα θανατηφόρο εμπόδιο υστερεί.. διορθώστε το...
Το καλύτερο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μουσική του έλκηθρου της ευτυχίας ακόμα κι αν αγοράσετε το χρυσό; γιατί όταν αγοράζετε το χρυσό, η χριστουγεννιάτικη ροκ μουσική δεν παίζει...
Θυμάμαι όταν μπορούσατε να παίξετε μια εφαρμογή για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα χωρίς να λάβετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Πρέπει να πληρώσετε πολύ για να το κάνετε αυτό να παίξει. Και ακόμη και αφού πληρώσετε, η εφαρμογή θα προωθεί μόνη της κάθε άλλη εκτέλεση με μια ατελείωτη προσφορά άχρηστων καλλυντικών που μπορείτε να αγοράσετε.
Δεν θα του έδινα ποτέ ένα αστέρι, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο που θα επέτρεπαν. Δεν είχα παίξει εδώ και ένα χρόνο, αποφάσισα να το κατεβάσω ξανά και να ξεκινήσω από εκεί που ήμουν πριν, όπου είχα όλα τα jetpacks όλα τα power ups και είχα αγοράσει τα επιπλέον gadget συνδεδεμένα μέσω του λογαριασμού μου στο Facebook, καθώς ενημερώνονται και τώρα μπορώ να μάθω ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν τον φτωχό πελάτη
Αξιζει σας λεω
Μου έχει σβήσει 2 φορές δεν μου ξανασβησε
Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει απολύτως φρικτό. Αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό κάθε φορά που το άνοιγες και το έπαιζες. Τώρα παίρνετε ένα τρελά φουσκωμένο παιχνίδι, το παιχνίδι μόλις και μετά βίας καταφέρνει να τρέχει με σταθερά 60 FPS πια λόγω του πόσες διαφημίσεις προσπαθεί να φορτώσει. Εννοώ ότι τότε η απόκτηση της 3ης υποδοχής gadget απαιτούσε ένα επίπεδο, αλλά τώρα 4,99 $; Αυτό δεν είναι καλό. Αυτό το παιχνίδι σας δίνει τώρα διαφημίσεις ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ GAMEPLAY. Φανταστείτε να παίζετε ένα παιχνίδι που σπρώχνει μισό εκατομμύριο διαφημίσεις στον λαιμό ΣΑΣ!
... το Jetpack Joyride επιστρέφει με ένα sequel, το Jetpack Joyride 2. ... Νέα Ζηλανδία και Καναδά σε Android και iOS.
JETPACK JOYRIDE χρήματα και Αναβάτης κυμάτων Ελεύθερος
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και μήνες και όταν επανέλθω. ΕΦΥΓΑΝ τα πάντα. έφυγε όλη μου η πρόοδος. έφυγε γιατί. Γιατί. τι έγινε με όλη μου την πρόοδο! Τώρα πρέπει να τα κάνω όλα ξανά! Ω, και μισώ τις προσθήκες Ξεφορτωθείτε τις, αλλά εξακολουθώ να λατρεύω το παιχνίδι. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ. Εντάξει?
Είναι πόλι καλό και τέλιο
Οχει σαν το μαηνεκράδτ
Jetpack Joyride - 瘋狂噴氣機 街機 ukq
Υπερβολική διαφήμιση. Είμαι υπέρ των προγραμματιστών που έχουν κέρδος και δεν με πειράζουν μερικές διαφημίσεις, αλλά αυτό είναι γελοίο. Έπαιξε αυτό πριν από πολύ καιρό και ήταν πολύ λιγότερο ενοχλητικό. Απεγκαταστάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό το παιχνίδι, έχω ξοδέψει αμέτρητες ώρες δουλεύοντας με τον τρόπο μου στα αντικείμενα και ξεκλειδώνοντας υπέροχα πράγματα. Έχω μόνο 500 να σου πω... μην σπαταλάς τον χρόνο σου. αυτό το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό και τώρα είναι απολύτως χάλια. το παν είναι να πάρεις χρήματα από σένα και να καταστρέψεις τις εκατοντάδες ώρες που αφιέρωσαν οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι. είναι απολύτως η χειρότερη εφαρμογή που έχω δει να μεγαλώνει. Είμαι λυπημένος. κάτι είχαν. αλλά ήθελαν περισσότερα χρήματα που κατέστρεψαν ένα όμορφο παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσα να δώσω μηδέν αστέρια.
Οι διαφημίσεις όμως... σοβαρά, μην προσφέρετε βραβείο για μια προσθήκη, με την ευκαιρία να το αγνοήσετε αν θέλετε να με επιβάλετε να προσθέσω ούτως ή άλλως. Μην είσαι άπληστος μαζί τους, αν ήμασταν στο s5 τους για ένα έπαθλο, τότε εντάξει, αλλά ο Ιησούς Χριστός. Αγνοώ τις διαφημίσεις όσο το δυνατόν πιο ταιριαστές, ώστε να μην συνεχίζουν να παύουν τα ηχητικά βιβλία μου. Εάν αναπαράγετε αυτόματα τις διαφημίσεις σε λειτουργία σίγασης, αυτό θα ήταν εντάξει, απλώς τις βάζετε στο λαιμό μου ενώ προσπαθώ να ακούσω τα βιβλία μου. Κατά τα άλλα τα παιχνίδια αξιοπρεπή και κάπως διασκεδαστικά.
Jetpack Joyride Arkády nbbo
Jetpack Joyride আর্কেড dah
Spider Game- Spider Superhero Ilm deaw
ειναι αρκετα καλο . .
Παίζω αυτό το παιχνίδι από το 2011 αμέσως μετά την κυκλοφορία και ακόμα δεν το βαριέμαι 😂
Παίζω για τουλάχιστον 2μιση με 3 χρόνια και μου αρέσει. Ελπίζω να υπάρξουν νέες αποστολές/προκλήσεις με τη νέα ενημέρωση. Αρχίζει να επαναλαμβάνεται όταν είστε lvl 215 ^_^
Μην χάσετε τα καλύτερα και νέα παιχνίδια Android από 1 έως 7 ...
Ειναι πολη καλυφερο απο τοφσ που επαιζα