Post by diopiztidorat on Feb 5, 2022 21:40:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از سکه ها ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
ای دروغو ها من میزنم روز برم بهزی کنم میپره بیرون ی ستاره هم زیادش
این بهترین بازی است این بهترین بازی است این بازی برای همیشه عالی است
کاملاً بازی زیبایی است
Ice Skating Ballerina رول پلیئنگ wdcr
من این بازی را دوست ندارم
من آن را دوست دارم اما می توانید موارد بیشتری را باز کنید. مانند حرکت آبگرم و فروشگاه، کلینیک.
زمان زیادی طول می کشد تا در بازی بارگذاری شود، لطفاً آن را اصلاح کنید
خوب است 👏
خوب نیست، بازی خوبی است اکثر چیزها قفل هستند
این بازی ها عالین👏🏻 لطفاً زیاد تر از این بازی ژیمناستیک و کشتی و ...
باز نمیشه و لود آهسته 😡😡😡😡😠😠😠😠
این بازی عالیه.من قبلا این بازی رو داشتم.نصبش کنید پشیمون نمیشید.اگر بامن موافقید،بله را بزنید.🥰🥰😍😍🤩🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘😘
هر بار که بخواهید موهای او را بشویید، گیر می کند.
خیلی کسل کننده. اکثر چیزهایی که باید بخرید و آزاردهنده است زیرا مدام ظاهر می شود. بچه ها روی آن کلیک می کنند و تصادفی آن را می خرند و سپس والدین خود را شارژ می کنند. من این را فقط به این دلیل بازی کردم که حوصله ام سر رفته بود. من توصیه نمی کنم.
خیلی بد است که حتی نمی توانم برای دیدن چیزهایی که 0 ستاره می گذارم ورق بزنم اما نمی توانم
میگم کی دختر کفشدوزکی دوست داره بگه من اونو وارد گروه حاشیه ی فیلم ماجراجویی در پاریس بکنم و همینکه اون گروه هر روز ۳ از قسمت های مرینت رو پخش کنه اینترنت هم نیاز نداره من این گروه رو به وجود اوردم که هرکسی انقدر بخاطر اینه. نمیتونه فیلم رو برای اینکه نت میبره ببینه بیاد ۵۷۹ نفر هم داخل این گروه هستن😍😍😍 دوست دار شما ملودی
این بازی به عنوان تبلیغات بسیار زیاد است و من نمی توانم این بازی را در آرامش بازی کنم من آن را دوست دارم اما برای دریافت همه چیز بازی کامل را دانلود می کنم
شما مردم خیلی حریص هستید این بازی بهترین بود اما اجازه نمی دهید به فروشگاه بروید ههههه من به خاطر شما مردم از آن خوشم نیامد
خیلی سرگرم کننده است، اما پرداخت برای چیزها تا حدی احمقانه است.
این بازی خیلی خوب است ولی یک هنگ می کند دو بیام میاد این رو دانلود کنید
9.99 فروش نیست اگر همیشه همین قیمت باشد...
من عاشق اسکیت هستم بنابراین این بازی را خیلی دوست دارم ♥. من خیلی خوب میتونم اسکیت بزنم.♥
امیدوارم بعد از افزودن اضافه نشود 😩😩
اگر فکر میکنید من یک ربات هستم، نه، نه به این دلیل نیست که این بازی واقعاً خوب است و فقط ممکن است تلفن شما با بازی همکاری نداشته باشد، اما در غیر این صورت یک بازی خوب برای بچهها است که از آن لذت ببرند! امیدوارم دختران و پسران بتوانند این بازی را دریافت کنند و دوباره مشکلات بازی فقط تلفن شما باشد. من این بازی را برای بچه ها توصیه می کنم!
این اولین بار است که وقتی این کار را انجام دادم فوق العاده بود، شما می توانید بیایید و به ما ملحق شوید و بیایید و بازی کنید گوش دادن به آن در دنیا آسان بود، من تازه فهمیدم که شگفت انگیز بود وقتی شروع به نواختن کردم احساس کردم خیلی خوب نیستم اما حالا من هر بار که آن را بازی می کنم بهتر و بهتر شده ام، بنابراین شما بیایید پایین و آن را بازی کنید
وقتی تبلیغ را دیدم بازی خوبی به نظر می رسید اما وقتی آن را نصب کردم یک فاجعه بزرگ بود متاسفم اما وقتی بد است بد است
بعد نیست
Stickman Revenge Fighting Game Action vsya
من آن را دوست دارم فقط به دلیل تبلیغات است، اما بازی واقعاً سرگرم کننده است.
عالی بود ممنون از سازنده این بازی
چرا تعداد زیادی اضافه شده و شما فقط چند کار برای انجام دادن دارید اکثر همه کارها قفل است و پول متنفر است که این بازی حذف نصب نشده است
خیلی خوبه
قفل واقعاً برای بسیاری از موارد خوب نیست
این بازی خیلی جالب نیست ;-; مانند، شما همه رنگ های خوب را ندارید، من از بازی متنفرم که در واقع باید 0 ستاره برای این بازی باشد ;-; لطفاً بهترش کن کوکو 😠😡 از کوکو بپرس که آیا او نمی تواند بازی دوم را بسازد و همچنین آن را بهتر کند، همچنین شما نمی توانید همه کارها را انجام دهید Were the HECK این دختر زندگی می کند!؟!؟!؟! ;-
بازی زیبا و جالب.این یک بازی باحال و عاشقانه است. اگر سطح این بازی ها را ارتقا دهید خوشحال تر خواهم شد و آن سطوح باید جدید و جالب باشند
این بازی بسیار سرگرم کننده است زیرا من می توانم هر زمان که بخواهم متقلبم را بپوشم و دوست ندارم این است که همیشه آنلاک نیست من آن را دوست ندارم😠😠 اما به کار خوب ادامه دهید 😀
من از آن بسیار خسته کننده متنفرم!
عاشق این برنامه هستم. و همچنین باید با پرداخت پول چیزهایی را باز کنیم.